Welkom bij Buisman Advocatuur

Uw advocaat en mediator op het gebied van arbeidsrecht en zakelijke conflicten.

Arbeidsmediation verzorgd door Buisman Advocatuur

Buisman Advocatuur weet alles van arbeidsrecht en helpt u graag bij het oplossen van zakelijke- en samenwerkingsconflicten. Wilt u mij, Peter Buisman, tevens inschakelen voor uw arbeidsmediation in Assen of verdere omgeving? Ik sta met genoegen klaar om de relatie tussen alle betrokken partijen spoedig te herstellen.

Mediator op het gebied van arbeidsrecht

De afgelopen jaren ben ik als advocaat steeds meer gaan inzien dat geschillen doorgaans ontstaan door miscommunicatie. Het inzetten van gerechtelijke procedures biedt hierbij vaak geen uitkomst, aangezien de partijen in dat geval meestal nog steeds verdeeld zijn. Het onopgeloste conflict blijft de betrokkenen achtervolgen op het werk en kan zelfs invloed hebben op hun privéleven. Omdat ik met alle liefde alle getroffenen bijsta, ben ik mij gaan richten op mediation. Inmiddels ben ik een gecertificeerd mediator met een focus op arbeidsconflicten. Ik doe er alles aan om aanvaringen uit de wereld te helpen.

Met de deskundige en professionele begeleiding die ik als arbeidsmediator geef, sta ik de betrokken partijen bij om zelf hun conflict op te lossen. Samen gaan we in goed overleg op zoek naar een oplossing die bevredigend is voor iedereen en waarbij geen rechter aan te pas hoeft te komen. Mijn arbeidsmediation heeft als doel om de betrokkenen weer de draad van hun dagelijkse leven te laten oppakken. Een paar gesprekken zijn hiervoor vaak al genoeg.

De voordelen van mijn mediation

De businessmediation die ik hanteer speelt in op de huidige samenleving die voornamelijk gericht is op samenwerkingen. Het voordeel van mij als uw arbeidsmediator inschakelen is dat ik een onpartijdige gespreksbegeleider ben en zorg voor een veilig en vertrouwelijk gespreksklimaat. Dit doe ik snel en tegen een relatief voordelig tarief. Daarnaast herstel en begeleid ik de communicatie en bied ik ruimte voor solide en creatieve oplossingen. Uiteraard geldt er op alles wat we bespreken een geheimhoudingsplicht.

Voor vragen over mijn arbeidsmediation of voor het opvragen van meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Dit doet u door te bellen 085-2082827 of door een bericht achter te laten via het contactformulier bovenaan de pagina. Via een van deze wegen kunt u eveneens direct een afspraak met mijn advocatenkantoor maken. Zelfs als u uit plaatsen als Hoogeveen, Emmen of Groningen komt, kunt u mij om hulp vragen. Lees meer op mijn persoonlijke website.

www.peterbuisman.nl

Wilt u dat eerlijkheid de overhand krijgt?

Vraag Buisman Advocatuur om hulp en zorg dat u krijgt wat u verdient!