Welkom bij Buisman Advocatuur

Uw advocaat en mediator op het gebied van arbeidsrecht en zakelijke conflicten.

Gespecialiseerd in arbeidsrecht

Buisman Advocatuur is uw specialist op het gebied van arbeidsrecht. Ik sta zowel werknemers als werkgevers bij met raad en daad en doe er alles aan om het recht te laten zegevieren.

Lees meer

Professionele mediator

Naast advocaat sta ik klaar als uw mediator om zakelijke- en samenwerkingsconflicten op te lossen. Hierbij probeer ik beide partijen snel tot elkaar te brengen, zodat de draad van hun dagelijkse leven weer opgepakt kan worden.

Lees meer

Buisman Advocatuur: uw advocaat in Assen en verdere omgeving

Welkom bij Buisman Advocatuur, uw advocaat in Assen en verdere omstreken. Schakel mij in als hulp bij arbeidsrechtelijke-, zakelijke- en samenwerkingsconflicten. Mijn specialisme ligt in het oplossen van conflicten voor werknemers en werkgevers en ik help ook u graag in dit soort situaties. Een persoonlijke service, resultaatgerichtheid en gevoel voor rechtvaardigheid staan bij mij voorop. Buisman Advocatuur is sterk in advocatenwerk!

Over het advocatenkantoor

Allereerst zal ik mij aan u voorstellen: ik ben Peter Buisman, een advocaat met ruim 35 jaar ervaring. In al die jaren heb ik veel onrecht meegemaakt. Veel situaties raakten mij zo diep dat ik besloot mij te specialiseren in het arbeidsrecht en zowel werknemers als werkgevers bij te staan met raad en daad. Vervolgens heb ik een eigen advocatenkantoor opgezet met als doel eerlijkheid altijd te laten winnen. Ik vind dan ook dat iedereen met juridische problemen een rechtvaardige behandelding verdient en recht heeft op hulp. Bovendien haal ik veel voldoening en motivatie uit het helpen van cliënten. Door mij in te schakelen als arbeidsrechtadvocaat bent u verzekerd van een professional die zich met 100% voor u inzet.

Conflicten probeer ik altijd eerst op te lossen in goed overleg met de wederpartij. Hierdoor bespaart u op tijd en kosten. Daarbij is dit een bevredigende oplossing voor beide partijen. Dankzij mijn mediatorvaardigheden kan ik alle betrokkenen bijstaan bij het geschil. Wanneer deze aanpak niet mocht werken, span ik een gerechtelijke procedure aan tegen de wederpartij.

Achtergrondinformatie

Vanzelfsprekend heb ik als advocaat diverse opleidingen afgerond en ben ik aangesloten bij een aantal verenigingen. Hieronder vindt u een overzicht.

Opleidingen

Rijksuniversiteit Groningen, Nederlands recht
Grotius | Insolad Insolventierecht
Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)
Mediationopleiding Caleidoscoop Leertrajecten

Netwerken

Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten (VNAA)
Vereniging Arbeidsmediation Nederland (VAN)
Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten (NVMA)
Commerciële Club Assen (CCA)
Rotary Club Assen

 

Als advocaat bent u van harte welkom op mijn advocatenkantoor in Assen. Daarnaast kom ik graag bij u thuis of in bedrijf om de situatie te bespreken. Ik heb mijn werkveld inmiddels zelfs uitgebreid tot aan Hoogeveen, Emmen en Groningen, en sta tevens klaar om voor uw recht op te komen. Geïnteresseerd in mijn diensten? Neem dan contact op door te bellen naar 085-2082827 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. U leest meer op mijn persoonlijke website.

www.peterbuisman.nl

Wilt u dat eerlijkheid de overhand krijgt?

Vraag Buisman Advocatuur om hulp en zorg dat u krijgt wat u verdient!