Welkom bij Buisman Advocatuur

Uw advocaat en mediator op het gebied van arbeidsrecht en zakelijke conflicten.

Buisman Advocatuur staat klaar als uw arbeidsrechtadvocaat

Zoekt u naar een deskundige op het gebied van arbeidsrecht? Dan kunt u terecht bij Buisman Advocatuur. Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik, Peter Buisman, dé persoon die u kan helpen als arbeidsrechtadvocaat in Assen en verdere omstreken. Ik zorg ervoor dat zowel werknemers als werkgevers krijgen wat ze verdienen.

Hulp bij arbeidsrecht

Arbeidsrecht staat voor de geldende regels tussen werknemer en werkgever bij een dienstverband. Hierbij is het vanzelfsprekend dat beide partijen zelf afspraken kunnen maken over allerlei onderwerpen. Daarbij is het wel zo dat een aantal zaken gebonden is aan wettelijke regels. Deze voorschriften gaan voor op de onderlinge gemaakte overeenkomsten. Komt u erachter dat bepaalde afspraken niet overeenstemmen met de wetgeving? Dan kunt u mij altijd inschakelen als hulp bij arbeidsrecht. Ik geef u graag advies over verschillende zaken en zorg ervoor dat de eerlijkheid wint. Hierbij zet ik me voor de volle 100% voor u in.

Uiteraard stel ik als arbeidsrechtadvocaat een goede, persoonlijke relatie met mijn cliënten centraal. Wel is het zo dat ik eerst een oplossing probeer te zoeken die voor beide partijen bevredigend is. Zelfs op het gebied van ontslag kan mijn kennis van arbeidsrecht uitkomst bieden. Door gebruik te maken van mijn mediatorvaardigheden komen we in goed overleg met de wederpartij meestal tot een passende schikking. Mocht dit niet lukken, dan zal ik een gerechtelijke procedure aanspannen tegen de wederpartij.

Advies voor werknemers en werkgevers

Vraag mij om te adviseren of te procederen bij uw arbeidsrechtelijke kwesties. Bij mij bent u aan het juiste adres voor adviezen over onder andere:

Werknemers
Bepaalde tijd
Faillissement werkgever
Functioneringsgesprek
Niet uitbetalen van uw loon
Ontbinding door de kantonrechter
Pensioen
Proeftijd
Recht op privacy
Schorsing
Ontslag
Ziekte en/of arbeidsongeschiktheid
WW
Werkgevers
Arbeidsovereenkomsten
Arbeidsconflicten
Arbeidsomstandigheden
Bedrijfsovername
Concurrentie- en relatiebedingen
Flexibele arbeidsrelaties en detacheringen
Ontslagrecht
Managementovereenkomsten
Oproepcontracten
Reorganisatie
Werkgeversaansprakelijkheid
Zieke werknemers

 

Ook voor nog vele andere zaken sta ik voor u klaar. Neem voor meer informatie contact met mij op of bezoek mijn persoonlijke website.

Wilt u mij inschakelen als uw arbeidsrechtadvocaat? Bereik mij door te bellen naar 085-2082827 of door een reactie te plaatsen via het contactformulier bovenaan de pagina. Of u nu in Assen, Hoogeveen, Emmen, Groningen of elders woont; ik help u graag!

www.peterbuisman.nl

Wilt u dat eerlijkheid de overhand krijgt?

Vraag Buisman Advocatuur om hulp en zorg dat u krijgt wat u verdient!